ВРЕМЕ НА НАРАЧКА: 24/7 Нон Стоп / ВРЕМЕ НА ДОСТАВА: Пон – Саб 8:00 – 01:00 / Нед 12:00 – 01:00

Се за вашата канцеларија! Кликнете и влезете на нашиот shop.                                                  

 

Акција
Milka Bubbly White 95g
65 ден.55 ден.
65 ден.55 ден.
-19%
Milka Triple Choco Cocoa 90g
65 ден.80 ден.
65 ден.80 ден.
-19%
Milka Cream&Biscuit 100g
65 ден.80 ден.
65 ден.80 ден.
-19%
Milka Bubbly Alpine Milk 90g
65 ден.80 ден.
65 ден.80 ден.
-19%
Milka Caramel 100g
65 ден.80 ден.
65 ден.80 ден.
-13%
Milka Oreo 100g
65 ден.75 ден.
65 ден.75 ден.
-14%
Chipsy Classic 230g Movie Pack
95 ден.110 ден.
95 ден.110 ден.
-21%
Kinder Chocolate 100g
79 ден.100 ден.
79 ден.100 ден.

tobako.mk

Fast Delivery се грижи вашата нарачка да стигне до вашиот дом.

Информации

  •  ВРЕМЕ НА НАРАЧКА:  24/7 Нон Стоп
  •  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА:  Пон – Саб 8:00 – 01:00
  • Нед 12:00 – 01:00

Контакт

  • +389 71 299 656
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Тобако 3 © 2021. UKION SHOPS