Информации за испорака

Почитувани Корисници,

 

Откако ја потврдивте нарачката на производите, нарачката влегува во процес на обработка.

Рок на испорака. Откако добивте потврда за креирана нарачка, нарачката влегува во статус на обработка. Oбработена и потврдена ќе биде испратена на достава.

Рокот на испорака е максимум 1 (еден) час по направена порачка. Работното време на нашиот online shop е од 0 до 24 часот секој ден во неделата. 


Превземање на пратки

Пратките до вашата врата во соработка со Тобако 3 ги доставува Фаст Деливери (екстерна фирма која ја врши доставата за нас). Доставата е:

1. Oд понеделник до сабота од 8 часот наутро до 01 часот по полноќ.

2. Во недела од 12 часот до 01 часот по полноќ.

Доставата е во период од 30 минути после направената нарачка на територијата на град Гевгелија. Ве молиме во тој период да има личност која ке може да ја прими доставата. При превземање на пратката потребно е да се изврши визуелен увид на пакетот, случајно да не има некои физички видливи оштетувања. Доколку забележите било какво оштетувања на самиот пакет или пак се сомневате дека можеби производот е оштетен, треба да се одбие пратката и во истиот момент да не известите со повик на телефонскиот број или по пат на e-mail info@vantoni.mk. Доколку е се во ред со пратката без никакви оштетувања слободно превземете ја и потпишете се на испратницата која ќе ви ја приложи курирот. Секоја пратка има фискална сметка. Вообичаена пракса е доколку курирот не ве пронајде на назначената адреса, ќе треба да ве исконтактира на телефон-контакт кој сте го посочиле при креирање на нарачката и да се направи договор за нов термин за испорака на нарачката. Доколку и во тој случај повторно не ве пронајде на посочената адреса нарачката се враќа кај нас. Откако ќе ја примиме ќе ве исконтактираме за да дојдеме до заклучок и да се договориме за повторно испраќање.


Цена на Испорака

Цената на достава за сите нарачки на територијата на градот Гевгелија е бесплатна!
Цената на достава за нарачки надвор од Гевгелија е според тарифникот на карго превозникот!


Напомена

Со потврда на нарачката, со кликнување на копчето ПОТВРДИ, согласни сте со условите за испорака.

Информации

  •  ВРЕМЕ НА НАРАЧКА:  24/7 Нон Стоп
  •  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА:  Пон – Саб 8:00 – 01:00
  • Нед 12:00 – 01:00

Контакт

  • +389 71 299 656
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Тобако 3 © 2022. UKION SHOPS