Контакт

Локација

Адреса:
Тобако 3
ул.Ристо Фршинин бр.20
1480 Гевгелија
Македонија
Телефон:
+389 71 299 656

Факс:
zoranet@t-home.mk

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Информации

  •  ВРЕМЕ НА НАРАЧКА:  24/7 Нон Стоп
  •  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА:  Пон – Саб 8:00 – 01:00
  • Нед 12:00 – 01:00

Контакт

  • +389 71 299 656
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Тобако 3 © 2022. UKION SHOPS