Услови за користење

Политики и услови за користење

Политики за користење на системот за електронска трговија.

Со самиот пристап на интернет страницата на Вантони ДООЕЛ, подружница Тобако 3 и при нарачка на производите/услугите, давате согласност дека ги прифаќате условите од оваа Политика за користење на системот за електронска трговија.

Вантони ДООЕЛ, подружница Тобако 3 ги задржуваат правата за промена на овие политики и услови во секое време, а промените ќе бидат истакнати на оваа страница.

1. Политика за Заштита на Личните Податоци на Корисниците на Картички

Вантони ДООЕЛ, подружница Тобако 3 ќе ги користи личните податоци во согласност со Законот за заштита на личните податоци и со други соодветни регулативи на Република Македонија. Нема да ги објави личните податоци пред ниедна трета страна, освен во случаи каде што тоа е дозволено или законски пропишано, со цел да ги искористи своите права или да ги заштити своите интереси или да постапи во согласност со судските наредби или други правни или регулативни потреби. Како лични податоци се сметаат: Име, Презиме, ЕМБГ, адреса, е-маил адреса и сл. Купувачот гарантира за точноста на внесените податоци. Вантони ДООЕЛ, подружница Тобако 3 не сноси никаква одговорност доколку внесените податоци не се точни.

2. Политика за Заштита на Доверливите Податоци и Информации

Вантони ДООЕЛ, подружница Тобако 3 ги превзема сите потребни мерки за заштита на личните податоци, со цел да спречи загуба, кражба и злоупотреба, како и неавторизиран пристап, промена или уништување. Вантони ДООЕЛ, подружница Тобако 3 за целото времетраење на трансакцијата нема увид во бројот, датумот, валидноста и сигурносниот код на вашата платежна картичка, ниту пак има пристап до било какви информации поврзани со вашата сметка во банка. Податоците се внесуваат на веб страната на процесинг центарот кој ги процесира трансакциите за on line плаќање.

3. Политика и Услови на Доставување на Производите/Услугите

Оваа Политика се однесува на испорака на производи порачани по електронски пат, при што производите ќе бидат испорачани преку Македонска Пошта АД Скопје, Глобко Логистик Скопје, Карго Експрес, Спиди Деливери на адресата која е наведена во порачката.

Производите и нивните цени ќе бидат истакнати на оваа интернет страницата.
Плаќањето на производите може да биде со кредитна/дебитна картичка.
Поштенските трошоци се вклучуваат при нарачката во крајната цената на производот.
За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате телефонски или да поставите прашање во делот за контакт.

4. Политика на Поврат на Средства по Трансакција со Платежни Картички
 
Вантони ДООЕЛ, подружница Тобако 3 ќе врши поврат на средствата на купувачот, доколку биде направена погрешна уплата а правото може да се оствари со доставување писмено барање и доказ за уплата, во кое ќе се наведе датум кога е извршена погрешната уплата и во кој износ.

Информации

  •  ВРЕМЕ НА НАРАЧКА:  24/7 Нон Стоп
  •  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА:  Пон – Саб 8:00 – 01:00
  • Нед 12:00 – 01:00

Контакт

  • +389 71 299 656
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Тобако 3 © 2022. UKION SHOPS